Laatste nieuws

Vacature kerkelijk jongerenwerker NGK Schiedam (geplaatst 13 juli 2021)
Door vroegtijdig vertrek van onze jongerenwerker Peter Jan Kik zoeken wij een nieuwe jongerenwerker (m/v), voor ca. 8 uur per week. We zoeken iemand die verbinding kan maken tussen jongeren en de gemeente, die goed is in het toerusten en coachen van jongerenwerkers en ouders. Iemand die een levend geloof in Jezus Christus heeft en dat met enthousiasme kan delen.
Klik hier voor de volledige tekst van de advertentie.

Wat betekent toch die "V" aan de gevel van ons kerkgebouw? (geplaatst 15 juni 2021)
Dat is geen letter V, maar een parabool. Zo wisten enkele oudere gemeenteleden ons te vertellen. Het was een idee van de architect. Hij zei bij het ontwerp: Uit Hem, door Hem, en tot Hem zijn alle dingen en dat symboliseerde hij in een parabool. Dat werd toen door de kerkenraad goedgekeurd. Klik hier voor meer...

Corona - bijwonen diensten mogelijk voor 50 bezoekers (geplaatst op 8 juni 2021)
Vanaf zondag 13 juni zullen de diensten mogen worden bijgewoond door 50 bezoekers, kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend. De 1,5 meter maatregel blijft van kracht. Zie ook de informatie op onze Corona pagina en meer in detail in onze agenda.

Geef met Givt (geplaatst 9 mei 2021)
Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de kerkdienst. Voor dit probleem hebben we vanaf nu een oplossing, want vanaf vandaag gaan we van start met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Lees hier verder...

Vertrouwenspersonen (geplaatst op 16 april 2021)
We willen graag dat je je veilig voelt in de Nederlands Gereformeerde Kerk Schiedam. Veilig om te zijn wie je bent. Veilig om je geloof te beleven. Maar ook om nare en vervelende dingen bespreekbaar te maken, die je zijn overkomen of die je gesignaleerd hebt. Daar doen we ons best voor.
Lees verder...


Eerder nieuws

Nieuwe website voor de Raad van Kerken Schiedam (31 maart 2021)
Het hosten van de website www.kerken-schiedam.nl van de Raad van Kerken Schiedam is per 31 maart 2021 gestopt. Het opstarten van een nieuwe website was al voorzichtig in voorbereiding, maar werd vertraagd door corona.
Inmiddels is er een nieuwe website gelanceerd en live: www.raadvankerkenschiedam.nl.
Op deze nieuwe website is op dit moment nog niet alle informatie te vinden, die nu nog op de oude website is vermeld. Veel informatie op de oude website is inmiddels verouderd en moet nog worden aangepast voor de nieuwe.

Corona - bezoeken diensten weer mogelijk (7 maart 2021)
Bezoeken van onze diensten is m.i.v. 7 maart weer mogelijk voor max. 30 personen. Kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend. Zie ook de informatie op onze Corona pagina en meer in detail in onze agenda.

Een nieuwe jeugdwerker (februari 2021)
Sinds 1 februari is in onze gemeente een jeugdwerker actief. Zijn naam is Peter Jan Kik. Peter Jan zal o.a. de catechisatiegroep 12-16 jaar begeleiden. Meer over Peter Jan vind je hier...

Over onze nieuwe dominee (juli 2020)
In de rubriek "Wat doe je voor de Kost ", praat JW TV met dominee Janneke Dekker. Ds. Janneke is nieuw in Schiedam en zij vertelt over haar werk in dit flmpje.

NGK

Geef met Givt button

Vacature

We zoeken een inspirerende jongerenwerker (m/v) voor ca. 8 uur per week.

Klik hier voor de advertentie.

Vertrouwens­personen

Lees verder...